(Bedrijfs)uitje?

Van koffie/thee arrangement tot aan spelshow en diner!

Door de unieke combinatie van theater met foyer en de escape room, is escape room Weesp uitermate geschikt voor een (bedrijfs)uitje. Onze escape room is een fantastische ervaring voor uw organisatie, een vrijgezellenfeest, verjaardag, teambuilding en nog veel meer. U kunt uw uitje in onze escape room uitbreiden met een op maat gemaakte theatershow, karaoke, teambuilding activiteiten, workshops en muzikale optredens.

Naast de escape room hebben we de beschikking over een goed geoutilleerd theater met licht en geluid en een tribune voor 90 personen. Onze theaterfoyer heeft een eigen bemande bar en indien gewenst is er een keuze uit geweldige menu’s in samenwerking met een cateraar. Een receptie, dineren, een walking diner, alles is mogelijk.

Terwijl het merendeel van uw gezelschap bijvoorbeeld geniet van een theatershow of andere activiteit, worden er steeds teams van 6 personen opgesloten in de escape room. Door de samenwerking van Theaterpand Weesp met cabaretier Sara Kroos is de escape room zeer goed te combineren met haar hilarische, interactieve Spelshow. Mail ons gerust voor meer informatie over deze gouden combinatie.

Escape room Weesp is zeer goed bereikbaar, centraal gelegen (langs de A1) en voorzien van eigen gratis parkeerplaatsen. Onze theaterfoyer is voorzien van een pooltafel, airhockey en diverse gezelschapsspellen. Wij gaan graag met u in gesprek om uw evenement op maat, tot een groots succes te maken. Mail ons voor vragen en/of een vrijblijvende offerte.