Feestje! Versie voor kinderen of jongeren

Kinderen van 10 t/m 13 jaar – De diva moet over 60 minuten op het toneel zijn!

Voor kinderen hebben wij een speciale versie van de escape room. Ideaal voor een kinderfeestje! Wij passen de escape room aan naar een ander verhaal en maken ‘m uiteraard veel minder spannend, voor kinderen van 10 t/m 13 jaar. Het verhaal gaat nu over een diva, de hoofdrolspeelster van het toneelstuk, die steeds maar te laat komt op het toneel. Jullie team gaat de toneelmeester een handje helpen zodat de diva op tijd op het podium staat voor het toneelstuk, jullie hebben 60 minuten de tijd voor het toneelstuk begint!

Voor een kinderteam is de prijs van €115,-  inclusief bij aankomst limonade met zakje chips. Er kunnen maximaal acht kinderen in de escape room. Ouders kunnen wachten in onze gezellige foyer. De kinderen spelen de escape room. Boekt u voor een kinderteam dan vragen wij u dit te vermelden bij uw boeking en ons ook even te mailen dat het om een kinderteam gaat, zodat wij de juiste voorbereidingen kunnen treffen. Mail naar info@zone1380.nl.

Is de escape room eng? Niet heel eng, maar wel spannend. We bouwen de kamer om voor een kinderteam en er zitten spannende elementen in, maar die zijn alleen maar heel erg leuk.

Kinderfeestje?

Wilt u een compleet kinderfeestje inclusief bijvoorbeeld taart, dan kunt u ons het beste mailen op info@zone1380.nl met uw vragen of verzoeken. We denken graag met u mee en u ontvangt van ons een op maat gemaakte offerte. Voor een kinderfeestje kunt u beter even mailen van tevoren, want via het reguliere boekingssysteem boekt u slechts een tijdslot van een uur.

Jongeren van 14 t/m 17 jaar – De Toneelmeester #noparents

De escape room is ook geschikt voor jongeren die hun verjaardag of een ander feest willen vieren zonder ouders erbij in de room. Er kan een team van zes jongeren in de escape room. Voor deze leeftijdscategorie is de kamer niet aangepast (let op: er zitten schrikmomenten in de kamer) maar zijn er meer hints indien nodig. Voor een jongerenteam is de prijs van €115,-  inclusief een drankje en zakje chips. Boekt u voor een jongerenteam dan vragen wij u dit te vermelden bij uw boeking en ons ook even te mailen dat het om een jongerenteam gaat, zodat wij de juiste voorbereidingen kunnen treffen.